Åbningstider​

Alle hverdage 09.00-17.00

(Lageret Kirstinehøj 27A har åbent 09.00-17.00)

​Services

​Vi vil gerne præsentere os, fordi du kan få glæde af os, hvis du ønsker at gøre din hverdag lettere på området transport af farligt gods.

ServicePack

DGM ServicePack er en populær og skræddersyet service for vores kunder. Den betyder, at du får det noget lettere, når du står overfor et problem vedrørende farligt gods: Du løfter bare røret når du har behov for hjælp - trykker 32 52 76 90 Kastrup eller 76 65 96 90 Billund og spørger personalet hos DGM er klar til at hjælpe dig med at bruge de omfattende og indviklede regler for transport af farligt gods.

Klargøring af forsendelser

Klargøring af farligt gods forsendelser, pakning og udarbejdelse af transport dokumenter til vej, sø eller fly transport.

​Udsnit af en sending på knap 1000 dunke med ætsende væske som DGM Billund klargjorte til flytransport. Ialt blev der på denne sending til Korea sendt godt 60 tons farligt gods. DGM fremskaffede 685 UN godkendte dunke overnight og lavede opmærkning på sendingen direkte fra lastbilen så den kunne pakkes på flypalletter og afgå få timer efter ankomsten til Cargo Center Billund.

​OUTSOURCING AF FARLIGT GODS

Vi er løsningen, hvis din virksomhed ikke selv er i stand til at opfylde de internationale krav til transport af farligt gods - eller måske direkte ikke ønsker at sidde med dette ansvar: At påtage ansvaret er nemlig grundlaget for virksomheden Dangerous Goods Management. 

Via en international forsikringsdækning på 170 mill. kr. kan DGM overtage al ansvar, samtidig med at vi udfører det praktiske arbejde med at gøre farligt gods klar til transport. Således kan afsender helt frigøre sig for erstatningskrav, eller krav i form af bøde for mangelfuld dokumentation eller emballering.

​​...Kort fortalt:

  • totalløsning for alle aktiviteter relateret til klargøring og transport af farligt gods
  • højt uddannede eksperter i farligt gods
  • konsulenter for virksomheder (ekstern "Farligt gods afdeling")

​Software

Software løsninger til udarbejdelse af transport dokumenter på alle transport former. Læs mere om vores software løsninger her.

​Kurser

DGM afholder kurser i alle transportformer, også i klasse 1 eksplosiver og klasse 7 radioaktiver.

​Faresedler

Vi fører stort lager over alle faresedler til Danmarks bedste priser.

Emballage

Få et overblik over emballage fra DGM.

VAGT TELEFON / EMERGENCY PHONE

DGM's vagttelefon kan anvendes uden for kontorets normale åbnings som er 09-17 på alle hverdage. Der pålægges et ekstra gebyr når der ringes til vagttelefonen for rådgivning eller tilkald. ​

DGM emergency , can be used outside normal office hours 09-17 all normal weekdays. Note: There will be added an extra fee , if you're using the emergency phone for consultancy or requests

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

DGM ApS  •  Kirstinehøj 17, 2770 Kastrup – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 19303284