Åbningstider​

Alle hverdage 09.00-17.00

(Lageret Kirstinehøj 27A har åbent 09.00-17.00)

​​pakning OG FORSENDELSE

​Der er kunder, både firmaer og private, der enten ikke kan (på grund af manglende uddannelse) eller ikke vil pakke farligt gods selv. Derfor tilbyder vi en pakke service, hvor vi står for emballeringen, mærkningen og udfyldelse af relevante transport dokumenter.

Vi har gennem mange år opbygget en solid erfaring og kan løse stort set alle opgaver inden for alle 4 transportformer ADR – RID – IMDG og IATA.

For at sikre optimale pakkebetingelser ønsker vi at modtage det pågældende gods på et af vores 2 lagre, i Kastrup eller i Billund, naturligvis under overholdelse af gældende ADR regler.

​Af og til er det ikke muligt at transportere godset til vores kontorer, i disse tilfælde kan vi rykke ud til firmaerne og foretage pakningen, mærkningen og dokumentationen på stedet.

For at vi kan udføre opgaverne korrekt er det vigtigt, at du som kunde har et opdateret MSDS på det eller de produkter du skal have pakket.  

Hvis du/I ønsker kun at have en kontakt i forbindelse med transporten, kan vi tage kontakt til en speditør der sørger for at planlægge selve transporten.

Kontakt os for at få oplyst pris på en pakkeopgave.

VAGT TELEFON / EMERGENCY PHONE

DGM's vagttelefon kan anvendes uden for kontorets normale åbnings som er 09-17 på alle hverdage. Der pålægges et ekstra gebyr når der ringes til vagttelefonen for rådgivning eller tilkald. ​

DGM emergency , can be used outside normal office hours 09-17 all normal weekdays. Note: There will be added an extra fee , if you're using the emergency phone for consultancy or requests

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

DGM ApS  •  Kirstinehøj 17, 2770 Kastrup – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 19303284